Короткий опис(реферат):
Метою виробничої практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному та науковому рівнях), що базуються на теоретичних знаннях, одержаних під час вивчення фахових дисциплін, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення післявузівської адаптації випускника, набуття практичних навичок керування технологічними процесами та управління виробничими підрозділами.
Суть розробки, основні результати:
Інноваційні технології та управління якістю хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : програма і метод. вказівки для проходження вироб. практики для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «магістр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 26 с.