Короткий опис(реферат):
Основною метою технологічної практики є формування у студентів професійних умінь та навичок для прийняття самостійних рішень в різних виробничих ситуаціях (на технологічному рівні), що базуються на теоретичних знаннях, отриманих в процесі навчання, вмінні систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності, скорочення після вузівської адаптації випускника, освоєння практичних навиків та вмінь щодо застосування теоретичних знань на практиці.
Суть розробки, основні результати:
Технології харчових виробництв : програма та метод. вказівки для проходження технолог. практики на хлібокомбінатах для студентів спец. 181 "Харчові технології" ступеню вищ. освіти «бакалавр» / уклад.: М. П. Ксенюк, О. В. Городиська. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 32 с.