Короткий опис(реферат):
Метою проведення розрахунково-графічних робіт з дисципліни «Технологія мінівиробництв» є формування знань, набуття практичних навичок з організації сучасних технологічних процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження в умовах міні-виробництв. Завданням розрахунково-графічних робіт є надбання студентами навичок з застосування набутих теоретичних знань у вирішенні практичних завдань технології харчових продуктів, розвитку перспективних напрямів і шляхів удосконалення технологічних процесів
Суть розробки, основні результати:
Технологія міні-виробництв : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. робіт для студентів галузі знань 18 «Виробництво та технології» спец. 181 «Харчові технології» / уклад. М. П. Ксенюк – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 79 c.