Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Турінова, І. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-10-23T13:59:54Z | |
dc.date.available | 2019-10-23T13:59:54Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18259 | |
dc.description | Челябієва, В. Н. Використання борошна сочевиці у рецептурі печива / В. Н. Челябієва, І. В. Турінова // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія: Технічні науки. – 2019. – Т. 30 (69), № 1, ч. 2. – С. 91–94. | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглянута можливість використання борошна сочевиці у рецептурі печива з метою збільшення біологічної цінності виробу та як основної сировини у виробництві безглютенового печива. Показано, що додавання борошна сочевиці до рецептурної суміші печива підвищує його біологічну цінність, знижує енергетичну цінність і збільшує термін зберігання готових виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | печиво | en_US |
dc.subject | борошно сочевиці | en_US |
dc.subject | біологічна цінність | en_US |
dc.subject | безглютенове печиво | en_US |
dc.title | Використання борошна сочевиці у рецептурі печива | en_US |
dc.type | Article | en_US |