ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2019-10-23T14:57:21Z
dc.date.available 2019-10-23T14:57:21Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18260
dc.description Челябієва, В. М. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. (Глава 3) / В. М. Челябієва // Уровень развития техники и технологий в XXI веке. Часть 1: Серия монографий / [авт.кол. : А.В. Антоненко, М.В. Князева, В.М. Крамар, И.Я. Львович, А.П. Преображенский и др.]. – Одесса: КУПРИЕНКО СВ, 2019 – С. 71-79 en_US
dc.description.abstract Борошняні кондитерські вироби користуються широким попитом у населення різних верств і вікових груп, тому у монографії автором розглянуті шляхи збагачення цих виробів ессенціальними інгредієнтами з метою підвищення їх харчової цінності (Глава 3). en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Одесса: КУПРИЕНКО СВ en_US
dc.subject борошняні кондитерські вироби en_US
dc.subject поліфеноли en_US
dc.subject харчова цінність en_US
dc.subject харчові волокна en_US
dc.subject поліненасичені жирні кислоти en_US
dc.title Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів en_US
dc.type Book chapter en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу