Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2019-10-23T14:57:21Z | |
dc.date.available | 2019-10-23T14:57:21Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18260 | |
dc.description | Челябієва, В. М. Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. (Глава 3) / В. М. Челябієва // Уровень развития техники и технологий в XXI веке. Часть 1: Серия монографий / [авт.кол. : А.В. Антоненко, М.В. Князева, В.М. Крамар, И.Я. Львович, А.П. Преображенский и др.]. – Одесса: КУПРИЕНКО СВ, 2019 – С. 71-79 | en_US |
dc.description.abstract | Борошняні кондитерські вироби користуються широким попитом у населення різних верств і вікових груп, тому у монографії автором розглянуті шляхи збагачення цих виробів ессенціальними інгредієнтами з метою підвищення їх харчової цінності (Глава 3). | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одесса: КУПРИЕНКО СВ | en_US |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | en_US |
dc.subject | поліфеноли | en_US |
dc.subject | харчова цінність | en_US |
dc.subject | харчові волокна | en_US |
dc.subject | поліненасичені жирні кислоти | en_US |
dc.title | Підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів | en_US |
dc.type | Book chapter | en_US |