IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технології

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2019-12-04T13:59:37Z
dc.date.available 2019-12-04T13:59:37Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/18409
dc.description Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для студентів спец. 181 – "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Ч. 1. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 53 с. en_US
dc.description.abstract Основні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технології en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу