Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-12-04T13:59:37Z | |
dc.date.available | 2019-12-04T13:59:37Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18409 | |
dc.description | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв : лаб. практикум для студентів спец. 181 – "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Ч. 1. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 53 с. | en_US |
dc.description.abstract | Основні завдання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» полягають в оволодінні теоретичними і практичними навичками у використанні сучасних хімічних та фізико-хімічних методів і засобів оцінювання якості сировини та готової продукції харчових виробництв. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв. (Частина І). Лабораторний практикум для студентів спеціальності 181– Харчові технології | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |