IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за автором "3014cdfa-252c-4fa1-8527-b53a9188c8b8"

ISSN 2415-363X

Перегляд Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей за автором "3014cdfa-252c-4fa1-8527-b53a9188c8b8"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Коток, В. Ю.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими ...