IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Browsing Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей by Author "59d7fd1a-98ce-4125-b2cb-cfa8432dd01a"

ISSN 2415-363X

Browsing Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей by Author "59d7fd1a-98ce-4125-b2cb-cfa8432dd01a"

Sort by: Order: Results:

  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020)
    Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів. При консервуванні продукти набувають здатності ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : ЧНТУ, 2019)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній ...
  • Голуб, Д. Р.; Денисенко, Т. М. (Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021)
    Об’єктом дослідження є група солодковершкового селянського масла, оскільки масло з таким рівнем вмісту жиру є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в ...