dc.contributor.author |
Алєшугіна, Н. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-04-04T08:42:21Z |
|
dc.date.available |
2020-04-04T08:42:21Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19235 |
|
dc.description |
Організація ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання розрах. роботи для здобувачів вищ. освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спец. 242 “Туризм” освіт.-кваліф. рівня «бакалавр» ден. форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 32 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Головною метою виконання розрахункової роботи є поглибити знання щодо особливостей організації різних видів бенкетів і прийомів у закладах ресторанного господарства та закріпити на практиці знання та уміння щодо планування і організації бенкетів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |