Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-04T08:42:21Z | |
dc.date.available | 2020-04-04T08:42:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19235 | |
dc.description | Організація ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання розрах. роботи для здобувачів вищ. освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спец. 242 “Туризм” освіт.-кваліф. рівня «бакалавр» ден. форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 32 с. | en_US |
dc.description.abstract | Головною метою виконання розрахункової роботи є поглибити знання щодо особливостей організації різних видів бенкетів і прийомів у закладах ресторанного господарства та закріпити на практиці знання та уміння щодо планування і організації бенкетів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Організація ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 “Туризм” освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |