IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Перегляд Челябієва В. М.: наукові статті за темою "біологічна цінність"

ISSN 2415-363X

Перегляд Челябієва В. М.: наукові статті за темою "біологічна цінність"

Сортувати за: Впорядкувати за: Результатів на сторінці:

  • Челябієва, В. М.; Турінова, І. В. (2019)
    У роботі розглянута можливість використання борошна сочевиці у рецептурі печива з метою збільшення біологічної цінності виробу та як основної сировини у виробництві безглютенового печива. Показано, що додавання борошна ...
  • Челябієва, В. М.; Ольшевська, С. С. (НУ «Чернігівська політехніка», 2020)
    Для отриманих зразків масла з додаванням куркуми та імбиру фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості відповідають ДСТУ 4339:2005. Масло вершкове. Додавання куркуми та імбиру в рецептуру масла вершкового підвищує ...