Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-06T19:26:10Z | |
dc.date.available | 2020-06-06T19:26:10Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7571-70-3 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19467 | |
dc.description | Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія / Н. П. Буяльська, О. Л. Гуменюк, Н. М. Денисова, В. М. Челябієва. – Чернігів : ЧНТУ, 2020. – 122 с. | en_US |
dc.description.abstract | У монографії проаналізовані напрацювання у сфері підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, пропонуються шляхи та засоби вирішення питання підвищення харчової цінності хлібобулочних і кондитерських борошняних виробів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | харчова цінніть хлібобулочних кондитерських виробів | en_US |
dc.subject | харчова цінніть кондитерських виробів | en_US |
dc.title | Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | en_US |
dc.type | Book | en_US |