Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коноваленко, А. С.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2020-06-25T20:51:38Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T20:51:38Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19498 | |
dc.description | Коноваленко, А. С. Соціально-демографічні чинники розвитку ринку продуктів та послуг харчування дітей / А. С. Коноваленко // Науковий вісник Полісся. – 2019. - № 2 (18). – С. 42-49. | en_US |
dc.description.abstract | У статті визначено соціальнодемографічні чинники макросередовища ринку продуктів та послуг харчування дітей шкільного віку, які суб’єкти господарювання мають врахувати при обґрунтуванні маркетингової стратегії. До зазначених чинників віднесено поступове зниження чисельності населення в Україні, зростання частки дітей шкільного віку у структурі населення, погіршення стану здоров’я школярів, зростання кількості дітей, які потребують особливого раціону харчування, спричиненого станом здоров’я тощо | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | маркетинг | en_US |
dc.subject | харчування дітей | en_US |
dc.subject | соціально-демографічні чинники | en_US |
dc.subject | макромаркетингове середовища | en_US |
dc.subject | marketing | en_US |
dc.subject | child nutrition | en_US |
dc.subject | social-demographic factors | en_US |
dc.subject | macromarketing environment | en_US |
dc.title | Соціально-демографічні чинники розвитку ринку продуктів та послуг харчування дітей | en_US |
dc.title.alternative | Socio-demographic factors of development of food market and services for children | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The article identifies the socio-demographic factors of the macroeconomic environment of the food market for schoolchildren, which business entities should consider when justifying their marketing strategy. These factors include the gradual decline in the population in Ukraine, the increase in the proportion of school-age children in the population structure, the deterioration of the health of schoolchildren, the increase in the number of children in need of special nutrition caused by health conditions, etc | en_US |