dc.contributor.author |
Костенко, І. А.
|
|
dc.date.accessioned |
2020-11-11T16:38:38Z |
|
dc.date.available |
2020-11-11T16:38:38Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/20226 |
|
dc.description |
Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад. І. А. Костенко. - Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2020. – 27 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
В методичних вказівках наведені практичні роботи в яких розглядається система загальних принципів і підходів наукового пізнання, методи, технології пізнання, які пов'язані з науковою та практичною професійною діяльністю в галузі, а також розглядаються окремі аспекти використання сучасних інформаційних технологій. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |