IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Щодо перспективності використання шроту зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Самохвалова, О. В.
dc.contributor.author Олійник, С. Г.
dc.contributor.author Лапицька, Н. В.
dc.contributor.author Степанькова, Г. В.
dc.date.accessioned 2021-03-01T09:35:29Z
dc.date.available 2021-03-01T09:35:29Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21418
dc.description Самохвалова, О. В. Щодо перспективності використання шроту зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2018) : матеріали тез доп. VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 10-12 трав. 2018 р.) : у 2-х т. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 35-37. en_US
dc.description.abstract В даній роботі узагальнено результати досліджень щодо впливу шроту зародків пшениці на органолептичні та фізико-хімічні показники якості житньо-пшеничного хліба, а також їх харчову цінність. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject житньо-пшеничний хліб en_US
dc.subject харчова цінність en_US
dc.title Щодо перспективності використання шроту зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record