dc.contributor.author | Самохвалова, О. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Олійник, С. Г.![]() |
|
dc.contributor.author | Лапицька, Н. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Степанькова, Г. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-03-01T09:35:29Z | |
dc.date.available | 2021-03-01T09:35:29Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/21418 | |
dc.description | Самохвалова, О. В. Щодо перспективності використання шроту зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, Н. В. Лапицька, Г. В. Степанькова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2018) : матеріали тез доп. VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 10-12 трав. 2018 р.) : у 2-х т. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 35-37. | en_US |
dc.description.abstract | В даній роботі узагальнено результати досліджень щодо впливу шроту зародків пшениці на органолептичні та фізико-хімічні показники якості житньо-пшеничного хліба, а також їх харчову цінність. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | житньо-пшеничний хліб | en_US |
dc.subject | харчова цінність | en_US |
dc.title | Щодо перспективності використання шроту зародків пшениці в технології житньо-пшеничного хліба підвищеної харчової цінності | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |