dc.contributor.author |
Петруша, О. О.
|
|
dc.contributor.author |
Шуліка, А. О.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-03-01T11:36:06Z |
|
dc.date.available |
2021-03-01T11:36:06Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/21424 |
|
dc.description |
Петруша, О. О. Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого / О. О. Петруша, А. О. Шуліка // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2018) : матеріали тез доп. VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 10-12 трав. 2018 р.) : у 2-х т. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 58-59. |
en_US |
dc.description.abstract |
Щоб випускати якісну та безпечну продукцію, необхідно визначати небезпечні
фактори та застосовувати запобіжні дії. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
консервований зелений горошок |
en_US |
dc.subject |
мікроорганізми |
en_US |
dc.title |
Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |