IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Петруша, О. О.
dc.contributor.author Шуліка, А. О.
dc.date.accessioned 2021-03-01T11:36:06Z
dc.date.available 2021-03-01T11:36:06Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/21424
dc.description Петруша, О. О. Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого / О. О. Петруша, А. О. Шуліка // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2018) : матеріали тез доп. VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 10-12 трав. 2018 р.) : у 2-х т. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 58-59. en_US
dc.description.abstract Щоб випускати якісну та безпечну продукцію, необхідно визначати небезпечні фактори та застосовувати запобіжні дії. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject консервований зелений горошок en_US
dc.subject мікроорганізми en_US
dc.title Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record