Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Петруша, О. О.![]() |
|
dc.contributor.author | Шуліка, А. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-03-01T11:36:06Z | |
dc.date.available | 2021-03-01T11:36:06Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/21424 | |
dc.description | Петруша, О. О. Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого / О. О. Петруша, А. О. Шуліка // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС - 2018) : матеріали тез доп. VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Чернігів, 10-12 трав. 2018 р.) : у 2-х т. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 58-59. | en_US |
dc.description.abstract | Щоб випускати якісну та безпечну продукцію, необхідно визначати небезпечні фактори та застосовувати запобіжні дії. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | консервований зелений горошок | en_US |
dc.subject | мікроорганізми | en_US |
dc.title | Попередження виникнення небезпечних факторів при виробництві горошку зеленого консервованого | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |