dc.contributor.author | Буяльська, Н. П.![]() |
|
dc.contributor.author | Костенко, І. А.![]() |
|
dc.contributor.author | Литвиненко, О. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-12T12:53:44Z | |
dc.date.available | 2021-05-12T12:53:44Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22132 | |
dc.description | Буяльська, Н. П. Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, І. А. Костенко, О. О. Литвиненко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 273-274. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи: дослідити вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини (борошна пшеничного першого ґатунку та дріжджів) при виробництві хлібобулочних виробів; підібрати оптимальне дозування добавки. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | амарант | en_US |
dc.subject | сировина | en_US |
dc.subject | хлібобулочні вироби | en_US |
dc.title | Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |