IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.contributor.author Костенко, І. А.
dc.contributor.author Литвиненко, О. О.
dc.date.accessioned 2021-05-12T12:53:44Z
dc.date.available 2021-05-12T12:53:44Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22132
dc.description Буяльська, Н. П. Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, І. А. Костенко, О. О. Литвиненко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 273-274. en_US
dc.description.abstract Мета роботи: дослідити вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини (борошна пшеничного першого ґатунку та дріжджів) при виробництві хлібобулочних виробів; підібрати оптимальне дозування добавки. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject амарант en_US
dc.subject сировина en_US
dc.subject хлібобулочні вироби en_US
dc.title Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record