dc.contributor.author | Запека, М. О.![]() |
|
dc.contributor.author | Савченко, О. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Городиська, О. В.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-12T13:09:49Z | |
dc.date.available | 2021-05-12T13:09:49Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22133 | |
dc.description | Запека, М. О. Виробництво хліба з використанням фітосировини / М. О. Запека, О. М. Савченко, О. В. Городиська // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 274-275. | en_US |
dc.description.abstract | Мета роботи: розробка технології виробництва житньо-пшеничного хліба збагаченого хімічним складом з використанням порошку сухого яблука. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | хліб | en_US |
dc.subject | фітосировина | en_US |
dc.title | Виробництво хліба з використанням фітосировини | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |