dc.contributor.author |
Соседова, К. Ю.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-13T10:19:31Z |
|
dc.date.available |
2021-05-13T10:19:31Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22146 |
|
dc.description |
Соседова, К. Ю. Кекси гречано-сочевичні для спеціального харчування / К. Ю. Соседова ; наук. кер. В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 283. |
en_US |
dc.description.abstract |
Використання суміші борошна гречаного і сочевичного дозволяє отримати безглютенові кондитерські вироби із чудовими смаковими властивостями. Завдяки хімічному складу борошна готовий виріб має високу харчову та біологічну цінність. Особливістю створеного кексу є відсутність у складі борошна пшеничного вищого ґатунку, тому кекс можна споживати людям, які хворі на целіакію. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
хлібобулочні вироби |
en_US |
dc.subject |
дієтичне харчування |
en_US |
dc.subject |
кекси |
en_US |
dc.title |
Кекси гречано-сочевичні для спеціального харчування |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |