ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Соседова, К. Ю.
dc.date.accessioned 2021-05-13T10:19:31Z
dc.date.available 2021-05-13T10:19:31Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22146
dc.description Соседова, К. Ю. Кекси гречано-сочевичні для спеціального харчування / К. Ю. Соседова ; наук. кер. В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 283. en_US
dc.description.abstract Використання суміші борошна гречаного і сочевичного дозволяє отримати безглютенові кондитерські вироби із чудовими смаковими властивостями. Завдяки хімічному складу борошна готовий виріб має високу харчову та біологічну цінність. Особливістю створеного кексу є відсутність у складі борошна пшеничного вищого ґатунку, тому кекс можна споживати людям, які хворі на целіакію. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject хлібобулочні вироби en_US
dc.subject дієтичне харчування en_US
dc.subject кекси en_US
dc.title Кекси гречано-сочевичні для спеціального харчування en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу