dc.contributor.author |
Голуб, Д. Р.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-13T11:25:58Z |
|
dc.date.available |
2021-05-13T11:25:58Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22155 |
|
dc.description |
Голуб, Д. Р. Оцінка якості масла вершкового / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 290-291. |
en_US |
dc.description.abstract |
Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній мережі м. Чернігова. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.subject |
вершкове масло |
en_US |
dc.subject |
харчові продукти |
en_US |
dc.title |
Оцінка якості масла вершкового |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |