ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Голуб, Д. Р.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-05-13T11:25:58Z
dc.date.available 2021-05-13T11:25:58Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22155
dc.description Голуб, Д. Р. Оцінка якості масла вершкового / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 290-291. en_US
dc.description.abstract Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній мережі м. Чернігова. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject вершкове масло en_US
dc.subject харчові продукти en_US
dc.title Оцінка якості масла вершкового en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record