Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Голуб, Д. Р.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-13T11:25:58Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T11:25:58Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22155 | |
dc.description | Голуб, Д. Р. Оцінка якості масла вершкового / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 290-291. | en_US |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є група солодковершкового масла, оскільки масло з рівнем вмісту жиру 73% є найбільш широко представленим у торговельній мережі. Для проведення оцінювання якості масла було відібрано в торговельній мережі м. Чернігова. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | вершкове масло | en_US |
dc.subject | харчові продукти | en_US |
dc.title | Оцінка якості масла вершкового | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |