dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-13T11:43:42Z |
|
dc.date.available |
2021-05-13T11:43:42Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22158 |
|
dc.description |
Денисенко, Т. М. Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів / Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 293-294. |
en_US |
dc.description.abstract |
За результати досліджень можна зробити висновок, що всі досліджувані зразки сиру Російського задовільної якості. Звісно, в нинішніх в умовах, які створюють нам сучасні технології, перед нами стоїть нелегке завдання збереження нашого здоров'я та здоров'я наших дітей. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.subject |
безпека |
en_US |
dc.subject |
тверді сичугові сири |
en_US |
dc.title |
Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |