Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-13T11:43:42Z | |
dc.date.available | 2021-05-13T11:43:42Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22158 | |
dc.description | Денисенко, Т. М. Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів / Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 293-294. | en_US |
dc.description.abstract | За результати досліджень можна зробити висновок, що всі досліджувані зразки сиру Російського задовільної якості. Звісно, в нинішніх в умовах, які створюють нам сучасні технології, перед нами стоїть нелегке завдання збереження нашого здоров'я та здоров'я наших дітей. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | безпека | en_US |
dc.subject | тверді сичугові сири | en_US |
dc.title | Проблеми якості та безпечності твердих сичугових сирів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |