dc.contributor.author |
Лічаченко, О. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-17T07:03:27Z |
|
dc.date.available |
2021-05-17T07:03:27Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22185 |
|
dc.description |
Лічаченко, О. Структура та динаміка розвитку ринку шоколаду в Україні / О. Лічаченко ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 307-309. |
en_US |
dc.description.abstract |
Узагальнюючи викладений матеріал, відзначимо, що ринок шоколаду розвивається і має тенденцію до збільшення, як на внутрішньому, так і зовнішньому ринках. Основну частку шоколаду виробляють в Україні великі кондитерські компанії, які постачають продукцію для внутрішніх потреб та на експорт. Дві з цих компанії щорічно заносяться до всесвітнього рейтингу виробників кондитерських товарів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.subject |
ринок |
en_US |
dc.subject |
шоколад |
en_US |
dc.subject |
кондитерські компанії |
en_US |
dc.title |
Структура та динаміка розвитку ринку шоколаду в Україні |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |