Короткий опис(реферат):
Важливим є питання зберігання хліба, оскільки часто люди не в змозі швидко спожити придбаний хліб, а зберігання його в неправильній тарі або без неї призводить до швидкої втрати споживних властивостей і хліб опиняється на смітнику. У сучасному світі таке неприпустимо, тому важливо дослідити вплив упакування на збереження споживних властивостей а також звернути увагу на екологічні аспекти його використання.
Суть розробки, основні результати:
Масановець, О. А. Аналіз впливу упакування на збереження споживних властивостей хліба в процесі зберігання / О. А. Масановець, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 309-311.