dc.contributor.author |
Боковець, В. В.
|
|
dc.contributor.author |
Мазуренко, Р. П.
|
|
dc.contributor.author |
Свічкар, Ю. І.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-17T07:20:27Z |
|
dc.date.available |
2021-05-17T07:20:27Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22188 |
|
dc.description |
Боковець, В. В. Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах / В. В. Боковець, Р. П. Мазуренко, Ю. І. Свічкар // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2018. - № 1 (9). - С. 15-21. |
en_US |
dc.description.abstract |
В статті досліджено сутність стратегічного управління та його взаємозв’язок з оперативним. Розглянуто модель застосування антикризового стратегічного управління та визначено етапи реалізації стратегічного планування. Систематизовано чинники виникнення кризових ситуацій на цукрових заводах у розрізі мікро-, мезо-, макро- та мегаекономічному рівнів. Обґрунтовано необхідність застосування антикризового стратегічного управління на підприємствах цукрової галузі. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (9) |
|
dc.subject |
стратегічне управління |
en_US |
dc.subject |
антикризове управління |
en_US |
dc.subject |
стратегія |
en_US |
dc.subject |
підприємство |
en_US |
dc.subject |
стратегічне планування |
en_US |
dc.subject |
цукрова промисловість |
en_US |
dc.subject |
стратегическое управление |
en_US |
dc.subject |
антикризисное управление |
en_US |
dc.subject |
стратегия |
en_US |
dc.subject |
предприятие |
en_US |
dc.subject |
стратегическое планирование |
en_US |
dc.subject |
сахарная отрасль |
en_US |
dc.subject |
strategic management |
en_US |
dc.subject |
crisis management |
en_US |
dc.subject |
strategy |
en_US |
dc.subject |
enterprise |
en_US |
dc.subject |
strategic planning |
en_US |
dc.subject |
sugar industry |
en_US |
dc.title |
Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах |
en_US |
dc.title.alternative |
Антикризисное стратегическое управление предприятиями пищевой промышленности в современных условиях |
en_US |
dc.title.alternative |
Anti-crisis strategic management of food industry enterprises In modern conditions |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
В статье исследована сущность стратегического управления и его взаимосвязь с оперативным. Рассмотрена модель применения антикризисного стратегического управления и определены этапы реализации стратегического планирования. Систематизированы факторы возникновения кризисных ситуаций на сахарных заводах в разрезе микро-, мезо-, макро- и мегаэкономическом уровней. Обоснована необходимость применения антикризисного стратегического управления на предприятиях сахарной отрасли. |
en_US |
dc.description.abstractalt2 |
The article explores the essence of strategic management and its interrelation with the operational one. The model of application of anti-crisis strategic management is considered and the stages of implementation of strategic planning are defined. The factors of occurrence of crisis situations at sugar factories in the section of micro-, meso-, macro- and megaeconomic levels are systematized. The necessity of using anti-crisis strategic management at the enterprises of the sugar industry is substantiated. |
en_US |