IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Боковець, В. В.
dc.contributor.author Мазуренко, Р. П.
dc.contributor.author Свічкар, Ю. І.
dc.date.accessioned 2021-05-17T07:20:27Z
dc.date.available 2021-05-17T07:20:27Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22188
dc.description Боковець, В. В. Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах / В. В. Боковець, Р. П. Мазуренко, Ю. І. Свічкар // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2018. - № 1 (9). - С. 15-21. en_US
dc.description.abstract В статті досліджено сутність стратегічного управління та його взаємозв’язок з оперативним. Розглянуто модель застосування антикризового стратегічного управління та визначено етапи реалізації стратегічного планування. Систематизовано чинники виникнення кризових ситуацій на цукрових заводах у розрізі мікро-, мезо-, макро- та мегаекономічному рівнів. Обґрунтовано необхідність застосування антикризового стратегічного управління на підприємствах цукрової галузі. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (9)
dc.subject стратегічне управління en_US
dc.subject антикризове управління en_US
dc.subject стратегія en_US
dc.subject підприємство en_US
dc.subject стратегічне планування en_US
dc.subject цукрова промисловість en_US
dc.subject стратегическое управление en_US
dc.subject антикризисное управление en_US
dc.subject стратегия en_US
dc.subject предприятие en_US
dc.subject стратегическое планирование en_US
dc.subject сахарная отрасль en_US
dc.subject strategic management en_US
dc.subject crisis management en_US
dc.subject strategy en_US
dc.subject enterprise en_US
dc.subject strategic planning en_US
dc.subject sugar industry en_US
dc.title Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах en_US
dc.title.alternative Антикризисное стратегическое управление предприятиями пищевой промышленности в современных условиях en_US
dc.title.alternative Anti-crisis strategic management of food industry enterprises In modern conditions en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 В статье исследована сущность стратегического управления и его взаимосвязь с оперативным. Рассмотрена модель применения антикризисного стратегического управления и определены этапы реализации стратегического планирования. Систематизированы факторы возникновения кризисных ситуаций на сахарных заводах в разрезе микро-, мезо-, макро- и мегаэкономическом уровней. Обоснована необходимость применения антикризисного стратегического управления на предприятиях сахарной отрасли. en_US
dc.description.abstractalt2 The article explores the essence of strategic management and its interrelation with the operational one. The model of application of anti-crisis strategic management is considered and the stages of implementation of strategic planning are defined. The factors of occurrence of crisis situations at sugar factories in the section of micro-, meso-, macro- and megaeconomic levels are systematized. The necessity of using anti-crisis strategic management at the enterprises of the sugar industry is substantiated. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу