Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Боковець, В. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Мазуренко, Р. П.![]() |
|
dc.contributor.author | Свічкар, Ю. І.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-17T07:20:27Z | |
dc.date.available | 2021-05-17T07:20:27Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22188 | |
dc.description | Боковець, В. В. Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах / В. В. Боковець, Р. П. Мазуренко, Ю. І. Свічкар // Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління. - 2018. - № 1 (9). - С. 15-21. | en_US |
dc.description.abstract | В статті досліджено сутність стратегічного управління та його взаємозв’язок з оперативним. Розглянуто модель застосування антикризового стратегічного управління та визначено етапи реалізації стратегічного планування. Систематизовано чинники виникнення кризових ситуацій на цукрових заводах у розрізі мікро-, мезо-, макро- та мегаекономічному рівнів. Обґрунтовано необхідність застосування антикризового стратегічного управління на підприємствах цукрової галузі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Чернігівський науковий часопис. Серія 1 : Економіка і управління;№ 1 (9) | |
dc.subject | стратегічне управління | en_US |
dc.subject | антикризове управління | en_US |
dc.subject | стратегія | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | стратегічне планування | en_US |
dc.subject | цукрова промисловість | en_US |
dc.subject | стратегическое управление | en_US |
dc.subject | антикризисное управление | en_US |
dc.subject | стратегия | en_US |
dc.subject | предприятие | en_US |
dc.subject | стратегическое планирование | en_US |
dc.subject | сахарная отрасль | en_US |
dc.subject | strategic management | en_US |
dc.subject | crisis management | en_US |
dc.subject | strategy | en_US |
dc.subject | enterprise | en_US |
dc.subject | strategic planning | en_US |
dc.subject | sugar industry | en_US |
dc.title | Антикризове стратегічне управління підприємствами харчової промисловості в сучасних умовах | en_US |
dc.title.alternative | Антикризисное стратегическое управление предприятиями пищевой промышленности в современных условиях | en_US |
dc.title.alternative | Anti-crisis strategic management of food industry enterprises In modern conditions | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.description.abstractalt1 | В статье исследована сущность стратегического управления и его взаимосвязь с оперативным. Рассмотрена модель применения антикризисного стратегического управления и определены этапы реализации стратегического планирования. Систематизированы факторы возникновения кризисных ситуаций на сахарных заводах в разрезе микро-, мезо-, макро- и мегаэкономическом уровней. Обоснована необходимость применения антикризисного стратегического управления на предприятиях сахарной отрасли. | en_US |
dc.description.abstractalt2 | The article explores the essence of strategic management and its interrelation with the operational one. The model of application of anti-crisis strategic management is considered and the stages of implementation of strategic planning are defined. The factors of occurrence of crisis situations at sugar factories in the section of micro-, meso-, macro- and megaeconomic levels are systematized. The necessity of using anti-crisis strategic management at the enterprises of the sugar industry is substantiated. | en_US |