IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Сероштан, І. О.
dc.contributor.author Хребтань, О. Б.
dc.date.accessioned 2021-05-27T11:05:18Z
dc.date.available 2021-05-27T11:05:18Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22378
dc.description Технічна мікробіологія : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад.: І. О. Сероштан, О. Б. Хребтань. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 104 с. en_US
dc.description.abstract Метою дисципліни «Технічна мікробіологія» є формування науково- професійного світогляду шляхом оволодіння теоретичними та практичними основами загальної і спеціальної мікробіології, формування наукового світогляду про різноманіття світу мікроорганізмів, їх ролі в природі і господарській діяльності людини; опанування практичних навичок мікробіологічного контролю виробництва харчової галузі та технікою роботи з мікроорганізмами, як технічними так і збудниками аліментарних інфекцій. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record