Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сероштан, І. О.![]() |
|
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T11:05:18Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T11:05:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22378 | |
dc.description | Технічна мікробіологія : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад.: І. О. Сероштан, О. Б. Хребтань. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 104 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дисципліни «Технічна мікробіологія» є формування науково- професійного світогляду шляхом оволодіння теоретичними та практичними основами загальної і спеціальної мікробіології, формування наукового світогляду про різноманіття світу мікроорганізмів, їх ролі в природі і господарській діяльності людини; опанування практичних навичок мікробіологічного контролю виробництва харчової галузі та технікою роботи з мікроорганізмами, як технічними так і збудниками аліментарних інфекцій. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технічна мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |