dc.contributor.author |
Голуб, Д. Р.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T12:37:31Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T12:37:31Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22382 |
|
dc.description |
Голуб, Д. Р. Наукові принципи зберігання продуктів / Д. Р. Голуб, Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 372-375. |
en_US |
dc.description.abstract |
Консервування – це процес припинення життєдіяльності мікрофлори, яка спричиняє
псування продуктів, та гальмує біохімічні процеси, що відбуваються у них під дією ферментів.
При консервуванні продукти набувають здатності зберігатися тривалий час і не змінювати свої
властивості: харчову і біологічну цінність, смак, зовнішній вигляд. Протягом терміну
придатності до зберігання в консервах не відбувається суттєвих перетворень білків, жирів,
вуглеводів та інших складових компонентів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
консервування |
en_US |
dc.subject |
зберігання продуктів |
en_US |
dc.title |
Наукові принципи зберігання продуктів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |