dc.contributor.author |
Масановець, О. А.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T12:54:54Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T12:54:54Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22386 |
|
dc.description |
Масановець, О. А. Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин / О. А. Масановець ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 392-393. |
en_US |
dc.description.abstract |
Виноградне вино – цінний харчовий продукт, що в помірних кількостях приносить
корить організму людини. Сучасний асортимент виноградних вин здатен задовольнити навіть
найвибагливішого споживача, що пояснюється великою кількість сортів винограду та
технологій виробництва. Але на ряду з цим існує і так само багато способів фальсифікувати
продукт. Недоброякісна продукція здатна нанести шкоду людині, тому що має погіршені
органолептичні властивості, а також може містити отруйні речовини та небезпечні алергени.
Тому дуже важливим є вміння ідентифікувати виноградні вина перед вживанням. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
виноградне вино |
en_US |
dc.title |
Фальсифікація та ідентифікація натуральних виноградних вин |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |