dc.contributor.author |
Половий, Д. В.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T13:09:26Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T13:09:26Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22388 |
|
dc.description |
Половий Д. В. Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах / Д. В. Половий ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 398-399. |
en_US |
dc.description.abstract |
Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони
є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а
відповідно і виробництва в Україні становить в середньому 10%.
Згідно з ДСТУ 4343:2004, йогурт – це кисломолочний продукт з підвищеним вмістом
сухих речовин, який виробляють сквашуванням молока культурами видів Lactobacillus
delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
йогурт |
en_US |
dc.subject |
якість йогурту |
en_US |
dc.title |
Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |