IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Половий, Д. В.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T13:09:26Z
dc.date.available 2021-05-27T13:09:26Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22388
dc.description Половий Д. В. Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах / Д. В. Половий ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 398-399. en_US
dc.description.abstract Йогурти – один з найбільш перспективних сегментів молочної продукції в Україні. Вони є одним із улюблених продуктів населення, їх середньорічний приріст споживання, а відповідно і виробництва в Україні становить в середньому 10%. Згідно з ДСТУ 4343:2004, йогурт – це кисломолочний продукт з підвищеним вмістом сухих речовин, який виробляють сквашуванням молока культурами видів Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus salivarius subsp. thermophilus. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject йогурт en_US
dc.subject якість йогурту en_US
dc.title Дослідження показників якості йогуртів, що реалізуються у вітчизняних торговельних мережах en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу