ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Сетун, М. А.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T13:12:21Z
dc.date.available 2021-05-27T13:12:21Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22389
dc.description Сетун, М. А. Оцінка якості соків / М. А. Сетун ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 401-403. en_US
dc.description.abstract Багато українських споживачів оцінюють сокову продукцію як смачний і приємний напій. Разом з тим соки і сокова продукція є одним з найважливіших джерел отримання необхідних організму поживних речовин, а саме, вітамінів, мінералів, глюкози, фруктози, мінеральних солей та органічних речовин. Результати, багаторічних досліджень фахівців в галузі харчування, підтверджують позитивний вплив соків і сокової продукції на здоров'я людини. У своїх працях вони 402 неодноразово підкреслюють необхідність включення сокової продукції в раціон харчування кожної людини. Саме завдяки корисним властивостям і доступності соків і сокової продукції Всесвітня організація охорони здоров'я включила її в рекомендації щодо збільшення кількості фруктів і овочів в раціоні харчування людини. Щоденний прийом соків може забезпечити організму добову потребу в корисних речовинах. Особливої актуальності вживання соків набуває в осінньо-зимовий період, коли організм людини найбільше потребує вітамінної підтримки. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject соки en_US
dc.subject сокова продукція en_US
dc.subject якість соку en_US
dc.title Оцінка якості соків en_US
dc.type Working Paper en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record