dc.contributor.author |
Замай, Ж. В.
|
|
dc.contributor.author |
Волкова, Р. М.
|
|
dc.contributor.author |
Іваненко, К. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T13:13:18Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T13:13:18Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22390 |
|
dc.description |
Технологія зберігання і переробки зерна : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 36 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Технологія зберігання і переробки зерна |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |