Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | |
dc.contributor.author | Волкова, Р. М. | |
dc.contributor.author | Іваненко, К. М. | |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:13:18Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T13:13:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22390 | |
dc.description | Технологія зберігання і переробки зерна : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 36 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологія зберігання і переробки зерна | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |