ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замай, Ж. В.
dc.contributor.author Волкова, Р. М.
dc.contributor.author Іваненко, К. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T13:13:18Z
dc.date.available 2021-05-27T13:13:18Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22390
dc.description Технологія зберігання і переробки зерна : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад.: Ж. В. Замай, Р. М. Волкова, К. М. Іваненко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 36 с. en_US
dc.description.abstract Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» є вивчення основних напрямів і методів одержання та переробки зернової сировини, її комплексного використання. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технологія зберігання і переробки зерна en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу