dc.contributor.author |
Коток, В. Ю.
|
|
dc.contributor.author |
Денисенко, Т. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T13:16:13Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T13:16:13Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22391 |
|
dc.description |
Коток, В. Ю. Дослідження показників якості рибних консервів / В. Ю. Коток ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 403-405. |
en_US |
dc.description.abstract |
Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті
заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами
переробки риби. За поживною цінністю та смаковими властивостями вони перевершують
сировину, з якої приготовані. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
рибні консерви |
en_US |
dc.subject |
якість рибних консервів |
en_US |
dc.title |
Дослідження показників якості рибних консервів |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |