Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коток, В. Ю.![]() |
|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:16:13Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T13:16:13Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22391 | |
dc.description | Коток, В. Ю. Дослідження показників якості рибних консервів / В. Ю. Коток ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 403-405. | en_US |
dc.description.abstract | Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими властивостями вони перевершують сировину, з якої приготовані. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | рибні консерви | en_US |
dc.subject | якість рибних консервів | en_US |
dc.title | Дослідження показників якості рибних консервів | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |