ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коток, В. Ю.
dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T13:16:13Z
dc.date.available 2021-05-27T13:16:13Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22391
dc.description Коток, В. Ю. Дослідження показників якості рибних консервів / В. Ю. Коток ; наук. керівник Т. М. Денисенко // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. Тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт.2020 р.) : збірник тез доповідей. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 403-405. en_US
dc.description.abstract Рибні консерви –це продукти, що розфасовані в герметично закупорену тару, залиті заливкою та піддані стерилізації. Вони є найбільш стійкими при зберіганні продуктами переробки риби. За поживною цінністю та смаковими властивостями вони перевершують сировину, з якої приготовані. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.subject рибні консерви en_US
dc.subject якість рибних консервів en_US
dc.title Дослідження показників якості рибних консервів en_US
dc.type Working Paper en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу