dc.contributor.author |
Волкова, Р. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-27T13:27:13Z |
|
dc.date.available |
2021-05-27T13:27:13Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22392 |
|
dc.description |
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. освіт. програмою 181 «Харчові технології» за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 34 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою виконання курсової роботи є закріплення та поглиблення знань студентів з технології галузі та споріднених дисциплін. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.title |
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |