Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Волкова, Р. М.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-05-27T13:27:13Z | |
dc.date.available | 2021-05-27T13:27:13Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22392 | |
dc.description | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. освіт. програмою 181 «Харчові технології» за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 34 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою виконання курсової роботи є закріплення та поглиблення знань студентів з технології галузі та споріднених дисциплін. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |