IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Волкова, Р. М.
dc.date.accessioned 2021-05-27T13:27:13Z
dc.date.available 2021-05-27T13:27:13Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22392
dc.description Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : метод. вказівки до виконання курс. роботи здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. освіт. програмою 181 «Харчові технології» за освіт. програмою «Харчові технології та інженерія» ден. і заоч. форм навчання / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 34 с. en_US
dc.description.abstract Метою виконання курсової роботи є закріплення та поглиблення знань студентів з технології галузі та споріднених дисциплін. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" en_US
dc.title Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (хлібопекарське виробництво) : методичні вказівки до виконання курсової роботи здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу