dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-05-28T08:43:37Z |
|
dc.date.available |
2021-05-28T08:43:37Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22401 |
|
dc.description |
Харчові технології та інженерія : метод. вказівки до виконання розрах. роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – Ч. 1. – 48 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою викладання навчальної дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» є вивчення теоретичних основ аналізу сировини та готової продукції, експрес-методів аналізу, найбільш вживаних хімічних та інструментальних методів аналізу сировини та продукції харчових виробництв, для формування у майбутніх фахівців здатності організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів; здатності проводити дослідження в умовах спеціалізованих лабораторій для вирішення прикладних задач; набуття вміння визначати відповідність показників якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції нормативним вимогам за допомогою сучасних методів аналізу (або контролю). |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
en_US |
dc.title |
Харчові технології та інженерія : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни «Методи аналізу сировини та продукції харчових виробництв» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" освітня програма «Харчові технології та інженерія» (Частина 1) |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |