Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бусел, О. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Хребтань, О. Б.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-06-29T09:03:21Z | |
dc.date.available | 2021-06-29T09:03:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22696 | |
dc.description | Бусел, О. В. Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова / О. В. Бусел, О. Б. Хребтань // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 349-351. | en_US |
dc.description.abstract | Глобалізація світового ринку харчових продуктів, запровадження нових технологій та сировинних матеріалів на виробничих підприємствах харчової галузі, потребують розроблення і впровадження єдиних міжнародних стандартів, які б знизили, або виключили ризики реалізації і споживання небезпечних, недоброякісних та шкідливих харчових продуктів споживачами. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.subject | міжнародна система HACCP | en_US |
dc.subject | харчові продукти | en_US |
dc.title | Переваги запровадження міжнародної системи HACCP на підприємствах харчової промисловості м. Чернігова | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |