IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Веб-додаток для підбору кулінарних рецептів на основі вказаних інгредієнтів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Барбаш, Т. В.
dc.date.accessioned 2021-06-30T14:29:27Z
dc.date.available 2021-06-30T14:29:27Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/22775
dc.description Барбаш, Т. В. Веб-додаток для підбору кулінарних рецептів на основі вказаних інгредієнтів : дипломна робота : 121 - Інженерія програмного забезпечення / Т. В. Барбаш ; керівник роботи І. В. Бiлоус ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра інформаційних технологій та програмноїінженерії. – Чернігів, 2021. – 64 с. en_US
dc.description.abstract Об’єкт розробки – веб застосунок для системи пошуку кулінарних рецептів на основі вказаних інгредієнтів «BachStom». Результатом роботи є імплементація застосунка, що реалізує наступні можливості: – Перегляд та оцінювання рецептів страв. – Створення власних рецептів з використанням як продуктів, що вже наявні в системі, так і з додаванням нових. – Пошук рецептів за інгредієнтами та категорією рецептів. – Налаштування критеріїв пошуку відповідно до вимог та потреб користувача (включаючи/виключаючи зазначені користувачем інгредієнти). – Сортування результатів пошуку. – Модерація доданих рецептів адміністрацією веб-застосунку. Для користування додатком необхідно мати пристрій з веб-браузером та виходом в Інтернет, а також аккаунт в Google або Facebook. Реалізація застосунку виконана з використанням мов JavaScript (фреймворк Vue), python (фреймворк Django), СУБД MySQL та хмарне сховище Amazon AWS. Основна розробка проводилася в середовищі Visual Studio Code. Подальша розробка можлива у напрямку розвитку комунікацій та залучення користувачів (коментарі, можливість публікації у соцмережах тощо), та поліпшення графічного користувацького інтерфейсу. Робота має практичну цінність та комерційний потенціал. Оцінка економічної цінності не проводилася. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів en_US
dc.subject веб сайт en_US
dc.subject кулінарія en_US
dc.subject Vue en_US
dc.subject Django en_US
dc.subject Amazon AWS en_US
dc.subject MySql en_US
dc.subject Rest Api en_US
dc.subject SSR en_US
dc.subject SPA en_US
dc.subject Website en_US
dc.subject Culinary en_US
dc.title Веб-додаток для підбору кулінарних рецептів на основі вказаних інгредієнтів en_US
dc.type Thesis en_US
dc.description.abstractalt1 The object of development is a web application for a recipe search system based on the specified ingredients named “BachStom”. The result is the implementation of the application with the following features: – View and rating recipes. – Creating custom recipes using both products that are already available in the system, and with the new ones. – Search for recipes by ingredients and recipe category. – Adjust search criteria according to user requirements and needs (including / excluding user-specified ingredients). – Sort search results. – Moderation of added recipes by the administration of the web application. To use the application, you must have a device with a web browser and Internet access, as well as a Google or Facebook account. The application is implemented using JavaScript (Vue framework), python (Django framework), MySQL and Amazon AWS cloud storage. The main development was carried out in the Visual Studio Code environment. Further development is possible in the direction of improving communications and attracting users (comments, the ability to publish on social networks, etc.), and improving the graphical user interface. The work has practical value and commercial potential. The economic value was not assessed. en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу