dc.contributor.author |
Гуз, М. О.
|
|
dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.date.accessioned |
2021-07-01T07:36:19Z |
|
dc.date.available |
2021-07-01T07:36:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22802 |
|
dc.description |
Гуз, М. О. Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності / М. О. Гуз ; наук. керівник В. М. Челябієва // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 353-354. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета роботи - науково-практично обґрунтувати і розробити льодяники карамельні на
паличці з використанням кураги для підвищення біологічної цінності. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
en_US |
dc.subject |
рослинна сировина |
en_US |
dc.subject |
технологія |
en_US |
dc.subject |
льодяникова карамель |
en_US |
dc.subject |
біологічна цінність |
en_US |
dc.title |
Використання рослинної сировини у технології льодяникової карамелі на паличці для підвищення біологічної цінності |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |